vi ÄR SKapa kommunikation

Vi är SKAPA KOMMUNIKATION

Vår vision : En lekfull och trovärdig partner inom marknadsföring & kommunikation

Vi tyckte det saknades en marknadsföringspartner som har god kännedom om landsbygdens förutsättningar, möjligheter och utmaningar och ville göra något åt det.

Skapa Kommunikation grundar sig på nyfikenhet, kreativitet, ambition, engagemang och lekfullhet. Det är känslan vi vill ta med oss till våra kunder och det våra relationer ska bygga på. Vi ska ha kul ihop och växa tillsammans – det är vårt mål!

Vi ser en styrka i att vara en liten byrå med stort engagemang.
Lojalitet och det personliga engagemanget är A och O för oss.

Med hjärta för landsbygden

Vår huvudsakliga målgrupp är företag, organisationer och föreningar på Sveriges landsbygder – dvs företag som har sin verksamhet från, på eller för landsbygden. Även om vi gärna ”talar med bönder på bönders vis”, är vår målgrupp långt mycket större än bönder och gårdar. Alla som är verksamma på landet kan bli våra kunder (och ibland gör vi också avstickare…)

Våra hjärtan slår också extra för att hjälpa och peppa tjejer som vill starta eller utveckla sitt företag. Vi är själva tjejer som vågat tro på vår dröm och vårt företagande vilket vi vill gärna stötta, uppmuntra och inspirera andra tjejer att våga göra samma sak.

Vårt kontor finns i halländska Slöinge men våra kunder finns över hela landet och vi har inget emot att jobba med dig som finns en bit bort.

Hoppas vi får hjälpa just dig med din kommunikation!

//Thessan & Jennifer

DET ÄR VI SOM SKAPAR DIN KOMMUNIKATION

Theresia Sandahl

Grafisk Formgivare, Fotograf & Content Creator

Theresia är utbildad grafisk formgivare. och gjorde i samband med utbildningen sin praktik på en marknadsföringsbyrå där hon sedan blev kvar som social media manager. Efter en tid där så bestämde hon sig för att göra det hon alltid drömt om och startade, 21 år gammal sitt första egna företag.

Under åren som egenföretagare har hon jobbat med en mängd olika företag och hjälpt till med allt från varumärkesbyggande, content för sociala medier, hemsidor och mycket mer. Har även hunnit med några månader som Social Media Manager på Hööks.

Theresia jobbar idag till största del som grafisk formgivare, fotograf och content creator men bygger mer än gärna hemsidor och tar fram strategier också. Theresia är en kreativ, nyfiken och engagerad människa med mängder av idéer.

Älskar kommunikation, möten med människor, sociala medier och att hjälpa företag att bygga varumärke. Jag förespråkar starkt att lyssna på hjärta och mage.

Jennifer Erlandsson

Journalist, videokommunikatör och copywriter

Jennifer började sin karriär som webb- och interaktivitetsredaktör för SVTs webbsuccé Andra Avenyn, som i sin tur blev förebild för norska succén SKAM.

Hon är också en av två som ligger bakom succékonceptet Lev din dröm FBG – inflyttningskampanjen som gjorde att hela Sverige tog efter Falkenberg och inventerade ödehus.

Utöver det har hon grävt fram köttfärsskandalen på SVT 2007, utbildat 100-tals journalister i sociala medier på FOJO i Kalmar och varje sommar får hon bönder att berätta om sin kärlekslängtan som inslagsproducent på Bonde söker fru. Hon är en kroniskt nyfiken, empatisk idéspruta med mycket energi.

Jennifer är i grunden journalist utbildad vid JMG i Göteborg. Hon är samhällsnörd, politiskt intresserad och en sann landsbygdsälskare.
Numera nyttjar hon hellre de journalistiska verktygen för marknadsföring och content. Det bästa hon vet är att få jobba med kommunikation som bygger relationer, berör och väcker intresse.

”Sveriges Ridgymnasiums lokala elevrekryterare och marknadsavdelning har varit på en digital utbildningen med Jennifer och Theresia. Upplägget var genomtänkt och anpassat efter våra behov. Alla deltagare fick mycket tips och trix med sig samt massor av inspiration inför vårens marknadsuppdrag. Härligt med föreläsare som bjuder på sig själva och brinner för sitt uppdrag!”

Carina Svensson,
Marknadskordinatior Sveriges Ridgymnasium

”Det bästa med att jobba med Jennifer är att hon har förmågan att både lyssna in och komma med egna idéer. Hon är mycket kreativ och en duktig berättare i ljud och bild. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och kan varmt rekommendera henne. Hon har en hög arbetskapacitet och får saker gjorda. I vårt samarbete lyckades hon också med konsten att filma personer som inte var vana att stå i rampljuset med ett gott resultat.”

Per Svensson
Socialdemokraterna, Falkenberg

”Vi på KRAFFT tog hjälp av Theresia när vi var i behov av flertalet produktbilder. Theresia fick en uppdragsplan som hon sen helt på egen hand följde, däribland innebar det att välja ut hästar och miljö för fotografering. Theresia levererade flertalet fantastiska bilder inom önskat datum som vi använder oss av än idag. Resultatet överträffade helt klart våra förväntningar och hela processen gick väldigt snabbt och var väldigt smidig för oss.”

Annie Wengsén
Brand Manager, KRAFFT