Sociala medier

Sociala medier har blivit en viktig del av dagens kommunikation och marknadsföring. För många företag kan det vara svårt att hålla jämna steg med de senaste trenderna och uppdateringarna på plattformarna. Därför erbjuder vi på Skapa Kommunikation ett flertal tjänster inom sociala medier för att hjälpa dig att nå ut till din målgrupp på ett effektivt sätt. Oavsett om du behöver en bildbank till ditt konto, hjälp med löpande innehåll och hantering eller bara är ute efter en kick-start.

Sociala Medier

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Vi erbjuder olika månadspaket där vi hjälper dig med löpande hantering av dina sociala medier. Vi skapar relevant och engagerande innehåll för din målgrupp, postar regelbundet, svarar på kommentarer och meddelanden samt övervakar din närvaro på sociala medier.

 Social Media Management Liten 
från: 8500kr ex moms.

Social Media Management Mellan 
från: 16 000kr ex moms.

Social Media Management Stor 
från: 22 000kr ex moms.

 

COACHING / One to One

Har du frågor, vill bolla idéer eller bara få raka svar på vad du ska göra gällande ditt varumärke och dina sociala kanaler?

Du investerar i en timmes personlig coachning som är individuellt anpassad för dig och vi tar fram en plan för hur du kan jobba för att förbättra sina sociala mediekonton.

Vi tror att detta paket är en idealisk lösning för företag eller personer som vill ha skräddarsydda råd och stöd för att ta sin sociala mediestrategi till nästa nivå. 

1 300 kr ex moms

STRATEGI FÖR SOCIALA MEDIER

Det här paketet inkluderar allt du behöver för att skapa en anpassad sociala mediestrategi som passar just din verksamhet. Vi börjar med en personlig workshop för att vi ska lära känna dig och din verksamhet bättre.

Därefter tar vi fram en anpassad guide som inkluderar rekommenderat innehåll, färgpalett, bildmanér, hashtags och massor av tips och inspiration för att öka din närvaro på sociala medier. Vi skapar även ett häfte som presenterar din sociala mediestrategi på ett lättillgängligt sätt, så att du och ditt team kan ha det som en vägledning framåt.

Från 12 500 kr ex moms

Osäker på vad du behöver?

Fyll i formuläret eller slå en signal för att boka in ett kostnadsfritt första möte där vi tillsammans diskuterar vad ert nästa steg tillsammans med mig kan vara.