Företagsfotografering

Vill du skapa bilder som berättar en historia och fångar känslor? För att en bild är så mycket mer än bara en bild.

Med vårt fokus på det äkta och personliga, strävar vi efter att skapa fotografier som berör och engagerar.

Oavsett om det är ett företagsevent, en produktlansering eller en porträttfotografering, så sätter vi alltid människorna i fokus.

Vi vill fånga ögonblicken som betyder något, och vi arbetar nära med våra kunder för att förstå deras vision och önskemål.

Förslag på paket och upplägg

PORTRÄTTPAKET

Behöver ni visa upp er personal eller vill ha professionella bilder till CV, LinkedIn eller för er egen företagsverksamhet? 

Vi kan ta klassiska porträtt som passar för CV, hemsida eller liknande. Eller så skapar vi porträtt i en miljö som ger en personlig touch och ger en kontext till vad du gör, hur du jobbar och med vilka du jobbar. Dessa porträtt är perfekta för hemsida och marknadsföring och anpassas efter typen av verksamhet.

Kontakta för offert

FÖRETAG OCH SOCIALA MEDIER

För dig som vill säkra upp med en hel bank av nya och fräscha bilder. Lifestyle, produktfoto, företagsevent, personalfoto, gruppfoto, reportage med mera.

Varje fotografering skräddarsys efter era önskemål och tillsammans planerar vi vad det är för bilder ni önskar ska ingå i er personliga bildbank. 

Hur länge fotar vi? Mellan 2-4h brukar vara lagom för att få ihop en stor bildbank.
Hur många bilder? Det väljer ni efteråt, men du kommer kunna välja mellan ett 100-tal olika bilder utan probem.

Kontakta för offert

DRÖNARFOTO

Drönarbilder är ett utmärkt komplement för din marknadsföring och hjälper till att skilja ditt företag från mängden eftersom det ger en helt annan vy som inte går att uppnå med ett vanligt foto.

Det kan räcka att bara komma några meter över marken så förändras vyn och ger en otrolig översikt, djup och ett perspektiv som känns spännande och relevant.

Kontakta för offert

“Vi på KRAFFT tog hjälp av Theresia när vi var i behov av flertalet produktbilder. Vi hade ingen möjlighet att närvara vid fotograferingstillfället vilket innebar att Theresia fick en uppdragsplan som hon sen helt på egen hand följde, däribland innebar det att välja ut hästar och miljö för fotografering. Theresia levererade flertalet fantastiska bilder inom önskat datum som vi använder oss av än idag. Resultatet överträffade helt klart våra förväntningar och hela processen gick väldigt snabbt och var väldigt smidig för oss. Vi anlitar gärna Theresia igen för liknande uppdrag och skulle varmt rekommendera andra att göra så också.”

Annie Wengsén
Brand Manager, KRAFFT

”En bild säger mer än tusen ord”, i detta fall stämmer det verkligen. Tusen tack Theresia för att du hjälpte oss att genom linsen bevara dessa minnen genom helt fantastiska och oförglömliga bilder,Värmen och kärleken har verkligen fångats på bild. ALLA borde anlita dig bakom kameran, ty bilder som dessa är mer än guld värda.”

Lova Rosberg, 
Fotokund

Kontakta oss

Vi tror på att  att skapa ett meningsfullt och effektivt samarbete. Därför ser vi fram emot att kära känna dig och ditt företag för att se hur vi tillsammans kan ta din verksamhet till nästa nivå.