Film & rörligt content

På Skapa gör vi film med ett journalistiskt öga. Vi vill lyfta fram riktiga människor och äkta känslor i naturliga miljöer. Eller som vi kallar det – intervjubaserad storytelling, för vi älskar att berätta historier.

Vi gör företagsfilm, kampanjfilmer, filmporträtt och kortare klipp för sociala medier. Vi tror på storytelling som berör och lyfter dig och ditt företag.

Vi jobbar med systemkamera och drönare i alla våra produktioner och gör allt från idé till färdig film. Vi gillar att jobba nära dig som kund och har gärna med dig i processen för att du ska bli så nöjd som möjligt.

Se exempel på filmer vi gjort här nedan.

FÖRETAGS- & KAMPANJFILM

Film kan fånga en känsla och miljö som berättar mer om kulturen och människorna på ditt företag än vad som går att läsa sig till i en pdf eller en webbsida. Dessutom skapar en film förutsättningar att verkligen sticka ut från konkurrenterna.

En företagsfilm är vanligtvis 1-2 minuter lång som visar vem du/ni är som företag. Varför inte visa vilka härliga människor som jobbar oss er, er unika företagskultur eller varför inte göra nästa rekrytering genom en filmannons?

Att filma tar mellan 2-4 timmar beroende på upplägg. Klippning tar mellan 3-8 timmar.

Från 10 000:-

FILM FÖR SOCIALA MEDIER

Video är den stora grejen på sociala medier idag. Vi hjälper dig hänga på!

Vi hjälper dig skapa korta filmklipp med fokus på att skapa intresse, väcka reaktioner eller presentera en annons. 

Tillsammans med dig tar vi fram kortare klipp, anpassade efter din verksamhet och syfte.
Vi erbjuder drönarfilm, intervjuer som passar ditt företag och verksamhet. 

Möjligheterna här är enorma och vi bollar gärna vad som hade passat just ditt företag bäst.

Be om offert

FILMPAKET – LITE AV ALLT

När du vill ha lite av allt och verkligen synas till ett riktigt bra pris.

Ett av våra vanligaste uppdrag är paket om 3-5 filmer för företag. Det kan handla om porträtt, presentationer, drönare, innehåll till sociala medier eller liknande. Inte sällan gäller våra uppdrag en mix av allt.

När du beställer flera filmer eller där film ingår i ett större paket tillsammans med exempel webb, annonsering och sociala medier, får du mer innehåll som har samma tonalitet till bästa pris.

Paket och innehåll tar vi fram tillsammans med dig utifrån dina behov och önskemål.

Be om offert

Filmprojekt vi gjort

”Jag rider islandshäst”
Kampanjfilm
Svenska Islandshästförbundet

Kampanjfilm för sociala medier med syftet att öka möjligheterna och trycket för att Svenska Islandshästförbundet skulle få bli medlemmar i Riksidrottsförbundet.

Skapa Kommunikation har gjort allt från manus till postproduktion. En del klipp från annat håll.

Ökad trygghet för kvinnor
Kampanjfilm
Moderaterna i Halland

Kampanjfilm för sociala medier inför valet 2022. Syftet att presentera riksdagskandidaten Helena Storckenfeldt och profilera hennes frågor – i denna film ökad trygghet för kvinnor.

Skapa Kommunikation har filmat och gjort postproduktion. En del klipp från iStock.

”Välkommen till Kollberggården”
Presentationsfilm/Sociala medier
Kollberggården, Öland

Presentationsfilm för Kollbergggården på södra Öland. En del i större marknadsföringsprojekt där bland annat film, foto och websida ingick.

Skapa Kommunikation har gjort allt från manus till postproduktion.

Kontakta oss

Vi tror på att  att skapa ett meningsfull och effektivt samarbete. Därför ser vi fram emot att kära känna dig och ditt företag för att se hur vi tillsammans kan ta din verksamhet till nästa nivå.