Varumärke & grafisk design

Behöver du en ny logotyp? Se över profilmaterial som vepor, affischer eller skyltar? Vi hjälper dig ta fram material till både webb och print!

Eller så kanske det är dags att skapa ditt varumärke eller fräscha upp ditt gamla? Vi hjälper dig ta fram både logotyp, färger och flera olika mallar för ditt företag. Allt efter dina önskemål och vi jobbar gärna tillsammans med dig i processen.

BRANDING LITEN

Vårt minsta paket för dig som vill ha en professionell logotyp till ett överkomligt pris.

Vi tar fram en logotyp som är anpassad efter dina behov och önskemål. Vi levererar den i alla format som behövs för både tryck och webb, så att du kan använda din nya logotyp på alla dina plattformar.

Från 10 000:-

BRANDING MELLAN

Detta är vårt mest populära paket och är perfekt för dig som vill ha mer än bara en logotyp.

Utöver logotypen tar vi fram en grafisk poster som visar hur din nya grafiska profil ska se ut.

Postern inkluderar ikoner, typsnitt, färger och bildmanér som representerar din verksamhet på ett tydligt och professionellt sätt.

Från 15 000:-

BRANDING STOR

Vårt mest omfattande paket är perfekt för dig som vill ha en helt ny grafisk profil för din verksamhet, utan att göra något själv.

Utöver logotypen och den grafiska postern, ingår vår grafiska bok som innehåller allt du behöver för att kommunicera ditt varumärke på ett enhetligt och professionellt sätt.

I boken ingår färger, typsnitt, ikoner, bildmanér och skisser på trycksaker, hemsida, flöden i sociala medier, giveaways, brevmallar, Power Point med mera. 

Be om offert

Senaste projekt

”Vi jobbar återkommande med Theresia i flertalet olika projekt. Uppdragen innefattar bland annat utformning och produktion av sociala medier och webb, framtagning av grafisk profil samt fotografering. Theresia är alltid positiv, leveranssäker och kreativ. Vi är mycket glada över vårt goda samarbete.”

Åsa Ragnarsson
CEO, Far From Standard

Kontakta oss

Vi tror på att  att skapa ett meningsfull och effektivt samarbete. Därför ser vi fram emot att kära känna dig och ditt företag för att se hur vi tillsammans kan ta din verksamhet till nästa nivå.