Jennifer redaktör för årets upplaga av Bonde söker fru

1 apr 2023 | kunder, nyheter

För många är Jennifer fortfarande känd för sin medverkan som kärlekssökande bonde i 11:e säsongen av Bonde söker fru. Redan året efter sin egen medverkan började jobba i produktionen som inslagsproducent.
I år klättrar hon upp till att bli redaktör för succéprogrammet.

– Jag har älskat att vara inslagsproducent, då kommer du närmast deltagarna och får verkligen känna med dem och följa i deras resa i programmet. Nu kommer jag lite längre bort, men får istället chans att vara med och påverka tonaliteten och historierna på ett annat sätt, och det ska bli enormt roligt, säger Jennifer.

Som en av två redaktörer för programmet är hon producentens högra hand och får större ansvar för programmets utformning och berättande.

Årets bönder presenterades nyligen och programmet spelas in under sommaren 2023 och sänds till hösten i TV4.