Säg HEJ till Skapa Kommunikation!

29 mar 2023 | kommunikation, nyheter

I två år har vi jobbat tillsammans och försökt synka ihop våra två företag. Hitta den där smidiga vägen att kunna samarbeta men det har alltid varit nått problem. Till slut insåg vi att det kanske bästa är att faktiskt våga slå oss ihop på riktigt. Skapa ett gemensamt mediabolag och ta armkrok på riktigt. Våga satsa tillsammans och lita på varandras styrkor.

Att gå i väntans tider på att vårt lilla företag ska födas har på sätt och vis varit som att vänta på en bebis. Hitta strukturen, hitta på ett namn, färger, logga, värdeord, värdegrund. Vi tog hjälp av grymma coachen Cecilia Nilsson för att veta hur vi skulle börja och få oss samkörda redan från start.

Och nu är vi här. Den 9 februari fick vi vårt organisationsnummer och namnet godkändes.
Nu vill vi vill skapa glädje. Skapa utveckling. Skapa tillsammans. Helt enkelt vill vi Skapa Kommunikation med dig, på landsbygden.

Och vi har nog aldrig varit så taggade, någonsin!  ♥

/ Jennifer & Thessan